Door onze expertise in het uitvoeren van kunstprojecten is Wallwizz dé perfecte partner voor het voorbereiden en het afwerken van elke gewenste opdracht.

Onze uitgebreide ervaring op het gebied van divers schilderwerk en montage in musea; voor tentoonstellingsbouw; in galeries; in de openbare ruimte en in vele uiteenlopende kunstprojecten, zorgen voor een winstgevende oplossing waarbij voorbereiding en afwerking door externe partijen niet meer nodig is.

Het is dus niet langer nodig om andere partijen in te schakelen ter voorbereiding van een locatie, om een ondergrond aan te brengen of te zorgen voor een deugdelijke afwerking. Projectkosten worden door onze integrale aanpak aanzienlijk verminderd, er wordt gewerkt en geleverd binnen één systeem waarin alles op elkaar is afgestemd en deze kortere weg naar het eindresultaat levert een win-win-situatie voor iedereen op!

Wallwizz biedt daarnaast toegang tot een netwerk van kunstenaars om daarmee uw kunstproject of –concept te kunnen verwezenlijken. Ook op dit gebied hebben we jarenlange ervaring waarbij meermaals voor internationaal bekende kunstenaars gewerkt is.

 

DSC_0001