Wallwizz is een kind van deze tijd; ontstaan door de samenwerking van meerdere creatieve vakmensen

….samen goed voor ruim 75 jaar ervaring! Schilderwerk, beeldende kunst, decoratie, montage, expo, murals, graffiti, ontwerp en reclame komen samen op één plek.

Ieder van ons is opgegroeid met kunst of graffiti; een gedeelde passie die heden ten dage voor een professionele succesformule zorgt waarbij het out-of-the-box denken in schilderwerk voorop staat.

Wallwizz staat voor kwaliteit, garantie en vakwerk. We zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste oplossingen op het gebied van voorbereiding en samenwerking met kunstenaars. Daar waar de ‘gewone’ schilder zich niet kan verplaatsen in de gedachtenwereld en de wensen van de kunstenaar, passen wij de juiste schildertechnieken toe en creëren de perfecte onderlaag die naadloos aansluit bij het ontwerp van de kunstenaar.

   • 20
    Meedenken met de artiest en tijd- en kostenbesparend te werk gaan in het totale traject zijn speerpunten van elke missie, die we van de vroegste oriëntatie tot en met de definitieve oplevering altijd scherp in het oog houden. In vergelijking met gangbare methodes levert dit soms een tijdsbesparing op tot wel 60%!

    Inventiviteit en positiviteit zijn een pré binnen Wallwizz. We maken ons sterk om te werken aan nieuwe oplossingen en toevoegingen binnen onze leefomgeving waarbij geen enkel nieuw idee of nieuw materiaal geschuwd wordt. Als een vernieuwend principe of materiaal iets kan toevoegen om een betere uitstraling en eindresultaat te behalen… dan kiezen we daar voor!

    Bekijk ons Portfolio

  Onze klanten

  Gemeente Roermond

  Gemeente Heerlen

  Provincie Limburg

  Cutting Class

  KOC

  James Jetlag

  Bonnefanten

  KleurOnderweg

  Carwash Roermond

  Acist

  Getting Up

  Punt Welzijn

  gomadgraffix

  Vragen? Neem gerust contact met ons op!

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Please leave this field empty.