Wallwizz is het eerste bedrijf dat de diversiteit van de moderne kunstbeplanting aanwendt om dit relatief nieuwe materiaal succesvol toe te passen als aanvulling op en in combinatie met schilderwerk.

Deze nieuwe toepassing vormt een geheel nieuw aspect binnen de vormgeving van ruimtes; het is zowel binnen als buiten inzetbaar. We hebben te maken met een sterk en duurzaam materiaal dat door het brede assortiment ontelbaar veel goed ogende combinaties kan opleveren met grafisch of realistisch schilderwerk.

Talloze plekken zijn ideaal om met kunstbeplanting op te waarderen. Denk aan saaie parkeergarages waar men zich al snel niet veilig voelt en waar een beetje groen wonderen kan doen. Echte beplanting is hier meestal niet toepasbaar; kunstbeplanting is dan echt dé oplossing. Denk aan ziekenhuizen waar door invoering van het THIP DOC1-protocol veelal geen natuurlijke beplanting meer mag worden toegepast. Denk aan grauw beton en baksteen dat kan worden getransformeerd tot een groene oase….

Absoluut voordeel van de kunstbeplanting is dat het vrij is van onderhoud en verzorging. Het is hufterproof, het heeft een ideale akoestische werking en aanplak en vandalisme zijn ermee te voorkomen.

Wallwizz onderscheidt zich in deze branche door de combinatie van kunstbeplanting en kunstbeschilderingen aan te bieden in één totaalconcept. We kunnen daarmee elke gewenste vorm en uitstraling voor een locatie creëren. Voor ieder nieuw project worden er ontwerpvoorstellen op maat gemaakt waarbinnen elk thema of idee te verwerken is. Maatwerk op niveau!

Wallwizz ziet het als een uitdaging om out-of-the-box te denken en daarmee telkens weer een verbluffend, vernieuwend en exclusief eindresultaat af te leveren.